logo Udskriv

Grækenland rundt i 2022
I ugerne 22+23+24+25+26RETTELSE TIL TUREN. Efter at jeg har kørt turen gennem det gamle Jugoslavien til Grækenland og med de mange udfordringer det gav, eks, 1 dag tog det 11 timer at køre 300 km. har je besluttet at vi tager færgen fra Ancona / Igomenitsa begge veje, prisen ændre sig ikke selv med den meromkostning.

SIDEN BLIVER RETTET ENDELIG TIL I OKTOBER 2021.

Turen starter i Sønderjylland med info møde og middag. Den 5. juni 2022

Vi kører ned gennem Tyskland med et ophold undervejs første rigtige stop er i den smukke Italienske by Mantova i et par nætter. Vi tager færgen fra Ancona Camper on Board til Igoumenitsa Grækenland.

Vi kører gennem provinsen Epiros med den lange kystlinje og mod øst de massive bjerge. Den skønne by Parga. I en lille høj ved lidt nord for floden Acheron ligger Dødeoraklet, vi tager white water rafling tur ned ad floden. Nekromanteion som vi besøger. Vi kører op til den antikke by Kassope med en mageløs udsigt ned ad bjergsiden til det Joniske hav. Klisova-lagunen med det store vådområde med mange fugle. Vi gør holdt ved Nafpaktos og ser verdens længste hængebro til Peloponnes .

Første stop er i Olympia med Palæstra, Prytaneion, Filippeion, Heratemplet, Zeustemplet, Stadion, Hippodrom, vi bliver der nogle dage. Vi kører videre sydpå til Nestors palads og tager en kop kaffe i havne byen Pilos 93. Middelalder husene i Methoni 93, i Kalamata køber vi sorte oliven og ser fortet Kastro. Vi sejler ind i Diros grotterne.

Taygetos bjergene føres os frem til Sparta videre til Mistras . Langs Argos bugten til sydspidsen Porto Heli. Antikke Troizen 85, Epidauros , til Nafplio den smukkeste by i G.
Over korinth kanalen med besøg Appollontemplet. Hovedlandet starter turen i Sagnkongernes by Theben videre til Antikke til slaget ved Thermopylæ nordpå til klostrene v. Meteora Delfi vi besøger 1-2 stk. op igennem Tembidalen. Op til Olymposbjerget med 1700 forskellige plantearter og hilse på Zeus 135 på vej mod antikke Dion og kongegravene i Vergina .

Vi kører til Igoumenitza>og overnatter i 2 nætter tager færgen til Ancona. Her slutter ture,TUREN INDEHOLDER FØLGENDE:

- Etaper CA 20 - km 6700
- Dage 35
- Middage 3 besøg 3
- Færge 2 veje camper in board
Trailer kan ikke medtages
Ikke vejafgifter
Hunde ok cykler ok.Pris 19.800
Tilmelding 1. februar 2022 er først registreret når depositum kr. 4.000 er indbetalt, refunderes ikke. Resten kr. 15.800 senest den 1.maj 2022 til bankkonto nr. 7851-1293413.

CityCampTravel.dk  TLF.:+4521425384  MAIL: info@citycamptravel.dk  www.citycamptravel.dk