PROFIL
City Camp Travel er et nystartet selskab med speciale i rejser for autocampere.

Finn Asved er mangeårig ejer af autocampere og har turet i det meste at Europa, samt lande som Tyrkiet og Marocco. De sidste 16 år har jeg ejet Copenhagen City Camp og driver rådgivnings virksomheden Blue Danes, der hjælper iværksættere. Jeg er uddannet handelsmand, har været revisor i 6 år, rejsebureau direktør, samt de sidste 8 år af mine ansættelser som direktør for iværksætter virksomheder med forgreninger i udlandet. Har 2 børn og 6 børnebørn. Taler Engelsk, tysk, svensk, lidt fransk og lidt Italiensk. Har et godt helbred.

Ideen bag CCT udspringer af et ønske om at arrangere ture på min/max 10 campere til destinationer, steder man generelt ikke kommer med sin camper. Turene bliver planlagt med overnatning primært på campingpladser af 2-3 dages varighed.

Fordelene ved at køre på en planlagt tur med andre er, at der altid er en plads, når man kommer frem, kan køre 2 sammen, har nogle at udveksle ideer med og kan få hjælp af andre campere på turen derudover det hyggelige i at mødes hver aften til langbord.

Alt indgår i prisen, pladsleje, el, bad, camperservice, middage ex. vin/øl planlagte busture, men ikke planlagte besøg på seværdigheder.

Der er rig mulighed for at køre stikture fra den planlagte rute og vi vil komme med forslag til, hvad man kan opleHunde er velkomne og indgår i prisen.

Ved booking betales et à conto beløb, som ikke kan refunderes. Det samme gælder efter restindbetaling er betalt.

Man skal være medlem af DACF for at deltage.
Tunnel og vejafgifter betales af den enkelte camper.

HVIS DU HAR TRAILER MED SKAL DU INFORMERE MIG OM DETTE PÅ EN MAIL.


# ture afholdt i 2019 - 5 søer i Norditalien - Irland rundt.
# ture afholdt i 2020 - Elben - Donau - Balaton søen - Krk.
# ture afholdt i 2021 - Elben - Donau - langs Atlanterhavet


# ture planlagt i 2022 - Italien - Holland - Grækenland - Irland - Langs Atlanterhavet

CityCampTravel.dk  TLF.:+45-21425384  MAIL: info@citycamptravel.dk  www.citycamptravel.dk