Irland / Nordirland 2022.turen køres i ugerne : NY DATO køres i ugerne 32+33+34+35+36+37

Præcise datoer kommer når færge tider er kendte.


Nu har vi kørt vores første tur til Irland og deres natur, menneskerne og barer, er helt uovertrufne, det var ikke noget problem at køre i v. side. Hver dag sagde vi "det kan da ikke fortsætte med det smukke landskab".

Vi mødes i Åbenrå Sejlklub til info møde og middag.Kører til Dortmund videre til Amiens for at ankomme til havnebyen Cherbourg, hvor vi tager færgen samme dag. Vi sejler først om aftenen, vi tager en snak om hvad vil det sige at køre i venstre side, diverse regler man skal overholde og lidt om selve turen. Der vil være mange gange, hvor vi kører sammen for at være sikre på, at vi får set mange af de ting, der er lidt uden for alfarvej.

Vi ankommer om eftermiddagen til Rosslare, kører forbi Johnstown Castle til den første campingplads ved Morriscasle Castle ruin . Mange af Irlands slotte kaldes slotte, men er ofte en ruin. Vi bor ned til vandet så en morgendukkert er forfriskende. Vi kører mod New Ross og videre forbi Duiske Abbey på vej til Kilkenny. Her skal vi overnatte i 2 døgn. Kilkenny er en skøn by med et stort slot, St.Canice' Cathedral, masser af søde butikker og barer. Der er gå-afstand til city ca. 1 km. Vi tager en tur med toget gennem byen.

Vi kører mod Dublin gennem Wicklow Mountains fantastisk naturpark. Vi overnatter 2 dage i Dublin, hop on/hop off bus fra Camping pladsen dag 2, gå på opdagelse på egen hånd i byen.

Vi kører til Trim og besøger det Castle, hvor Mel Gibson indspillede Braveheart i 1995. Videre til Newgrange en kæmpe grav som en cirkel fra 3200 BC altså ældre end pyramiderne, Videre til Cushendall en lille havneby, hvor vi kan vinke over til Skotland.

Vi kører langs the giant's causeway Unesco til Mussenden Temple, Old Bushmills Distillery til Havnebyen Port Stewart, skøn strand og mange butikker, hvor vi overnatter i 1 dag. Vi fortsætter til Londonderry / St Columb's Cathedral.

Vi følger den berømte wild atlantic way Irlands vestkyst, hvor vi skal opleve: Jagged red Rocks the Rosses dramatiske kystlinje Glencolmcilie dalen overnatter i Killybergs Lissadell House besøge Sligo / the Tomb of Maeve of Connaught Ceide Fields europas største sten monument Croagh Patrick Irlands hellige bjerg Overnatter i Clifden Dunguaire Castle The Limestones landscape of the Burren Cliffs of Moher Irlands mest besøgte naturområde Glin Castle Ardfert Cathedral overnatter i Dingle Valentia Island overnatter i byen Sneen ned til floden midt i byen Bantry House til Glengarriff for at se slottet og overnatte Mizen Head fantastiske klipper ud til havet- Drombeg Stone Circle overnatter i Clonakilty sidste overnatning i Waterford.

Incl. i prisen er 1 camper med 2 personer og 2 x færge med kahyt, middag og morgenmad om bord ca 33 overnatninger 1 bustur 1 middag. 1 besøg.
Pris i alt kr.24.900
min/max 10 campere senest tilmelding den 01. maj 2022, à conto kr. 5.000 betales ved tilmelding. Kan ikke refunderes.


Restbeløb betales senest den 1.juni 2022. kr. 19.900 til jyske bank 7851-1075158

Forbehold for ændringer af datoer.km 6.000 fra DK og retur.

Hent kort over turen her
CityCampTravel.dk  TLF.:+45-21425384  MAIL: info@citycamptravel.dk  www.citycamptravel.dk